Loopbaan analyse

‘The only way is up.’ De cliché die je hoort over veel carrières. Maar is dat eigenlijk wel zo? En is dat ook de beste plek voor jou? Met de loopbaananalyse gaan we door al je voorgaande ervaringen heen én kijken we vooruit. Doe je wel de dingen die je het liefste zou doen? Weet je waar je naar toe wilt? Op basis van de evaluatie criteria van jouw huidige baan kijken we wat je bevalt aan het werk dat je doet, en welke onderdelen je misschien mist.

Het einddoel: zonder twijfel antwoord kunnen geven op de vraag: ‘Wat wil je later worden als je groot bent?’. 

Hoe gaat dat in zijn werk?

1.  Na aanschaf van de loopbaananalyse ontvang je een e-mail. Hierin zit een link naar de data verzameling.

2. Door middel van het beantwoorden van een aantal vragen (afhankelijk van jouw werk-ervaringsniveau) wordt data gegenereerd over waar je nu staat in je loopbaan en waar je vandaan komt.

3. Ik ga vervolgens met jouw antwoorden aan de slag om in de data patronen en logica te vinden. Dit doe ik door gebruik te maken van text analyse en mijn kennis van verschillende studie en carrière keuzes. Het kan voorkomen dat er aan de hand van jouw antwoorden nog wat onduidelijk is. Dan krijg je een verzoek tot het aanvullen van een aantal antwoorden.

4. Op basis van mijn analyse kom ik terug met een rapport over jouw loopbaan tot nu toe, welke volgende stappen een goed idee zijn én concrete acties die jij kan doen om daar (zo snel mogelijk) te komen.