Tarieven voor particulieren

Benieuwd wat zo’n coaching traject kost? En wat de mogelijkheden zijn om dit bijvoorbeeld door jouw werkgever te laten betalen? Onder aan de pagina vertel ik je daar meer over. 

Er zijn een aantal mogelijkheden:

~ Een volledig loopbaan coaching traject (inclusief loopbaan analyse)

~ Enkel de loopbaan analyse

~ Losse coaching sessies

Een volledig loopbaan coaching traject

Voor €250,- inclusief btw heb je al een volledig coaching traject. Wat zit daar allemaal bij?

Alleen een loopbaan analyse

Een vast onderdeel van ieder coaching traject bij The Open Doors is de loopbaan analyse. Het is ook mogelijk om deze los aan te schaffen. Dan krijg je een lijst aan vragen toegestuurd die je in moet vullen. Aan de hand van de antwoorden en patronen die daar in te vinden zijn krijg je een rapport thuisgestuurd met daarin de belangrijkste verbanden, mogelijkheden voor stappen in de toekomst én de ontwikkeling die je daarvoor nog zou moeten doormaken.

Voor €65 inclusief btw kan je al een loopbaan analyse inclusief rapport ontvangen.

Losse coaching sessies

Losse coaching sessies zijn natuurlijk ook mogelijk. Voor €65 inclusief btw heb je één sessie van 50 minuten. Hierin kunnen we doorgaans één casus bespreken, bijvoorbeeld op het gebied van werk, doelen stellen of een conflict op de werkvloer. 

Loopbaan begeleiding via jouw werkgever?

Veel werkgevers hebben budget beschikbaar voor het volgen van opleiding. Dat is natuurlijk hartstikke mooi, maar wat nou als je helemaal nog niet weet wát voor opleidingen je zou willen volgen? Dan is loopbaanbegeleiding een goed idee! Veel werkgevers zien dit ook als een manier om het budget te gebruiken. 


Wil jij je werkgever vragen om budget voor een coachtraject, maar kun je hierbij nog wel wat hulp gebruiken? Wij helpen je graag


[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false sortby=random]