Coaching

Coaching. Geen wollig geneuzel, maar een goed gesprek over waar je vandaan komt en waar je naartoe wil. Met concrete acties en meetbare doelen, zodat je ook echt weet waar je staat. Telefonisch, via videobellen, ergens op een centrale locatie of tijdens een wandeling (in de omgeving van Rotterdam). Er zijn allerlei soorten coaching mogelijk, afhankelijk van jouw behoefte en doelen. Ben je benieuwd of het iets voor jou is? Via een gratis kennismakingsgesprek kan ik je alles vertellen over het hoe en waarom van coaching. 

Hier onder leg ik meer uit over de verschillende mogelijkheden. Benieuwd naar de tarieven? Klik hier!

Loopbaan analyse

‘The only way is up.’ De cliché die je hoort over veel carrières. Maar is dat eigenlijk wel zo? En is dat ook de beste plek voor jou? Met de loopbaananalyse gaan we door al je voorgaande ervaringen heen én kijken we vooruit. Doe je wel de dingen die je het liefste zou doen? Weet je waar je naar toe wilt? Op basis van de evaluatie criteria van jouw huidige baan kijken we wat je bevalt aan het werk dat je doet, en welke onderdelen je misschien mist.

Het einddoel: zonder twijfel antwoord kunnen geven op de vraag: ‘Wat wil je later worden als je groot bent?’

Meer weten? Klik hier!

(Jaar)doelen stellen

Én je er aan houden. Natuurlijk kan je het ook zelf, maar doelen stellen en je er aan houden is niet altijd makkelijk. Zoals Rick Pastoor in zijn boek Grip aangeeft is het een stuk makkelijker om je aan doelen te houden, wanneer je iemand hebt die je er aan houdt: een ‘accountability partner’. Ik kan dat voor je zijn. En dat werkt, want ik ben niet je baas en je bent mij niets verschuldigd over het bereiken van de doelen, maar ik ga wel een stok achter de deur zijn om ze er ook echt aan te houden. Op een gestructureerde manier stellen we jouw doelen op en hier komen we regelmatig op terug zodat je ze ook écht haalt. En de obstakels die je tegenkomt in het behalen van je doelen? Ook die komen aan bod! 

Voortaan haal jij dus wel de doelen die je stelt!

Vast een tipje van de sluier? Download gratis mijn e-book over doelen stellen én halen!

Burn-out preventie

‘Voorkomen is beter dan genezen.’ De bekende open deur over vele problemen. Soms zie je het zelf gewoon niet zo scherp meer, maar je weet wel: er móet iets veranderen. Samen kunnen we kijken naar de problemen waar je tegenaan loopt. Misschien past de rol niet (meer) zo goed bij je of is de omgeving waarin je werkt niet passend bij wat je het liefst zou hebben. Het kan ook zijn dat er iets speelt in je persoonlijke situatie wat veel ruimte in je hoofd inneemt. Het zijn allemaal hele logische redenen om er voor te zorgen dat jij je nu niet zo voelt zoals je zou willen. Waar een medisch opgeleid professional nodig is voor het herstel wanneer een burn-out al heeft plaatsgevonden, valt er nog zoveel te winnen om er al bewust mee bezig te zijn vóór het zo ver komt. 


Weten wat ik voor je kan betekenen? Plan gratis een kennismakingsgesprek in!

[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false sortby=random]